Over ons

Ons bedrijf

Ikwilplanten.nl is onderdeel van JR Tuinadvies en Ontwerp en wordt geleid door Hendri en Rick. Met veel passie en enthousiasme worden zeer uiteenlopende tuinontwerpen, beplantingsplannen en onderhoudsplannen gemaakt. Door de particulier nog meer te kunnen voorzien van onze werkzaamheden hebben we ervoor gekozen om een webshop te starten genaamd ikwilplanten.nl. Zo kunnen we onze plantenkennis delen met de particulier, dragen we bij aan het klimaat en zorgen we ervoor dat de tuinen weer een stukje groener worden in Nederland!

Aan onze webshop Ikwilplanten.nl en website van JR Tuinadvies en Ontwerp wordt altijd gewerkt. Zo om altijd up-to-date te blijven, klanten voorzien van nieuwe ideeën en omdat we het natuurlijk super gaaf vinden! We staan altijd open voor leuke ideeën en werken hier graag aan mee. 

Onze planten worden rechtstreeks bij de kweker in Loozen, dit is vlakbij ons bedrijf om de lijntjes zo kort mogelijk te houden. Wilt u een keer langs komen op de kwekerij dan bent u van harte welkom! Neem dan gerust contact met ons zodat we samen een rondje kunnen doen!

RickHendri